Het is een chelaatvormige vloeibare kalium die de beschikbaarheid van kalium vergemakkelijkt. Omdat het volledig oplosbaar is, is de toepassing zeer snel en wordt het onmiddellijk door de plant opgenomen.
Het verbetert de organoleptische kwaliteit van fruit, groenten en industriële gewassen, evenals de kleur van de bloemen van sierplanten. Toegepast aan het einde van de vegetatieve fase (voor de oogst) versnelt het de rijping, verhoogt het de weerstand tegen droogte en klimatologische tegenslagen. De aanwezigheid van een adequate dosis chelerend middel garandeert de totale beschikbaarheid van kalium, ongeacht de kwaliteit van het water dat wordt gebruikt voor bladtoepassingen en fertirigatiebehandelingen.
SKU:n/v
Grootte:1000 LITER, 20 LITER, 5 LITER
De grootmoeder van Psyllium, ook wel de Middellandse Zee-grootmoeder genoemd, is een uitstekende bron van vezels en heeft ook een hoog eiwitgehalte. Het wordt gebruikt om de werking van het spijsverteringssysteem te verbeteren. Bovendien vergroot vezel het gevoel van verzadiging. Na contact met water bedekken de zaden zich met slijm en vormen ze een gel, wat helpt bij darmklachten. Het verbetert de darmbacteriënflora, biedt bescherming en heeft een ontstekingsremmende werking. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Referentievoeding & nbsp; <strong> Gebruik </strong> Het product is na bereiding klaar om te eten: 2-3 theelepels Psyllium -cake moeten worden overgoten met een glas sap of water, ongeveer 20 minuten laten staan en daarna drinken. Bij consumptie van het product moet u ervoor zorgen dat u voldoende drinkt. Drink grote hoeveelheden water, minimaal 1,5 l. U kunt het twee keer per dag innemen, bij voorkeur 's ochtends en' s middags.
De matebladeren komen van de altijdgroene yerba mateboom (Aquifoliaceae familie), die uitsluitend in Zuid-Amerika voorkomt. Mate-thee is de nationale drank in veel delen van Zuid-Amerika en is nu, vanwege het natuurlijke cafeïnegehalte, ook zeer populair in Europa.
Neem alstublieft contact met ons op voor meer informatie over onze extractkwaliteiten.
Pure Kurkuma uit Sri Lanka
Kurkuma, ook wel bekend als geelwortel, is een specerij die antioxidatieve en heilzame eigenschappen heeft. Kurkuma behoort tot de gemberfamilie en wordt in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt als een natuurlijk middel tegen winderigheid, een vol gevoel en verkoudheid. Het reguleert de bloedsomloop en spijsvertering.
Pure Kurkuma is uniek van smaak, rijk aan mineralen en een verrijking voor elk gerecht. Vers geproduceerd in Jaffna – Sri Lanka, met lokale boeren die veel waarde hechten aan natuurlijke teelt.
Pure Kurkuma is ook heerlijk in thee.
Doe iets goeds voor uw hart en probeer Pure Kurkuma, het specerij dat het hele jaar door uw immuunsysteem intact houdt.
Veganistisch en zonder toevoegingen
Wij gebruiken geen toevoegingen en conserveermiddelen. Het product is veganistisch, lactose- en glutenvrij.
Tapiocazetmeel onderscheidt zich doordat het de viscositeit van het product verhoogt zonder het te kleuren. De eigenschappen van tapiocazetmeel zijn zeer vergelijkbaar met die van aardappelzetmeel. Het wordt in veel glutenvrije bakrecepten gebruikt om het gerecht er beter uit te laten zien of om een gouden korst te bereiken. Malen met stenen stelt ons in staat de natuurlijke gebalanceerde samenstelling van granen te behouden, wat het mogelijk maakt om de glycemische index te verlagen, een belangrijke indicator voor degenen die om hun gezondheid geven.
Gewicht: 300 g
Peru behoort tot de meest bosrijke landen ter wereld; meer dan de helft van Peru is bedekt met bomen – en een groot deel daarvan is Amazone tropisch bos. Geen wonder dat Peru in de top 10 staat van meest biodiverse landen ter wereld.
Helaas zijn ontbossing en bosdegradatie ernstige problemen in Peru, veroorzaakt door monocultuur landbouw, mijnbouw, wegenbouw en illegale houtkap.
Omdat cacao groeit in agroforestry, biedt de teelt boeren de mogelijkheid om een inkomen te verdienen, terwijl ze bossen beschermen en biodiversiteit behouden. Peru Ucayali cacao is biologisch geproduceerd en gecertificeerd; er worden geen pesticiden of chemische meststoffen gebruikt.
Peru Ucayali cacao is afkomstig van Trinitario variëteiten. Het smaakprofiel wordt gekenmerkt door een gebalanceerd chocoladeachtig lichaam, laag in zuur, met opmerkelijke zoete tonen van karamel en noten en hints van fruitige smaken.
Na handmatige oogst brengen de boeren de natte cacaobonen naar een centrale fermentatie-eenheid.
Oorsprong: Peru
Regio: Centraal Amazonas
Variëteit: Trinitario
Hints: Karamel, nootachtig, fruitig
SKU: 5430002193212
PURE CHOCOLADE: 100% cacaobonen
Energie: 550Kcal, 2300kJ
Totaal vet: 52g
waarvan verzadigd vet: 31g
Koolhydraten: 5g
waarvan suiker: 0g
Eiwit: 15g
Zout: 0g
In alle geurmodi biedt deze absolute noten van groene thee die evolueren naar tabakstinten, altijd goed gemarkeerd door het thee-effect. Zeer relevant in combinatie met cederhout of in frisse colognes, is ze behoorlijk volhardend. Aroma's Deze extract brengt fruitige aroma's in dranken of theeën, met noten van hooi, bloemen, honing en tabak.
Ref:P00548655000
*Versheid, netheid en de beste kwaliteit gegarandeerd door 3K Global
*Biologische Landbouw
*Alle Maten
*Gewenst verpakkings type kan worden toegepast
*Van Denizli, Turkije
*Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen
Categorie: Enkelkruiden
Smaak en Aroma: houtachtig-aards in geur, warm-kruidig, licht peperachtig aroma met een bittere nasmaak
Toepassing: Kurkuma geeft veel curry-gerechten de typische goudgele kleur, maar wordt ook gebruikt om rijstgerechten, risotto, vissoep, chutneys en Noord-Afrikaanse lamsgerechten op smaak te brengen.
Tip: Het poeder mag aan het begin van het koken nooit worden meegebakken of te lang meekoken, anders wordt het eten te bitter.
Ingrediënten: Kurkuma
Opmerking voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten.
Inhoud: 50 g in blikken doos
Geënte pistacheplanten: Sirora / Larnaka / Aigine / Pontikis / Napolitaans / Kerman in vrouwelijke Peter / C'Special / mannelijke B / mannelijke C / Randy / mannelijke van Bronte voor de mannelijke op onderstam UCB1 of Terpentijn.
Ontdek onze citroenverbena kruidenthee, geteeld op de Ferme Saint-Sylvain (departement La Vienne). Geplukt op onze boerderij, zorgen we ervoor dat we de citroenverbena met zorg oogsten. Zonder toegevoegde aroma's of conserveermiddelen, garanderen we u een gecertificeerde biologische kruidenthee.
We importeren een amber rum uit de Dominicaanse Republiek, een blend van een 5 jaar oude en een 3 jaar oude rum. We voegen biologische honing toe uit Issigeac in de Dordogne en gecertificeerde biologische rietsuiker uit Zuid-Amerika. Vervolgens infuseren we Mafan bloemen om een unieke en ongekende smaak te verkrijgen op de spiritsmarkt.
Een sprankeling in de mond en een ongelooflijk lange afdronk ... De Mafana zal je verrassen!
Rumtype: Botanische rum
Inhoud: 70cl per stuk
Alcoholpercentage: 35°
Natuurlijke organische amendement geconcentreerd vast.
Afkomstig van Amerikaanse Leonardiet van hoge zuiverheid en kwaliteit.
Verbetert de fysisch-chemische en biologische eigenschappen van de bodem.
Verbetert de bodemstructuur.
Verhoogt de cationenuitwisselingscapaciteit.
Bevordert het microbieel leven.
Verbetert de algemene vruchtbaarheid van de bodem.
Bevordert de wortelontwikkeling en de groei van planten.
Voorkomt de retrogradatie van cationen.
Groene koffie zijn ongemakkelijke bonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt verkregen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roosteren wordt onderworpen. In de samenstelling, naast de stimulerende cafeïne, vinden we ook chlorogeenzuur, dat wordt toegeschreven aan de eigenschappen die de vetverbranding versnellen. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur, evenals vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588kJ/381kcal - 19% ADH* vet 13G - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0.8g - 4% koolhydraten 40g - 15% waarvan suikers 0g - 0% eiwit 11g - 22% vezels 30g - 0g - 0% *ADH - Referentievoedingswaarde <strong> gebruik </strong> groene koffie, denk aan het juiste water De temperatuur (de optimale temperatuur is ongeveer...
Quineron, ook wel bekend als quinoa of Peruviaanse rijst, is de zogenaamde Pseudosbogs, dat wil zeggen een plant die zetmeelhoudende zaden produceert, maar dat eigenlijk niet is. Het komt uit Zuid-Amerika, waar het al eeuwenlang gewaardeerd wordt om zijn voedingswaarde. Het wordt de "heilige van de Inca's" genoemd. Het bevat ook saponinen, waardoor het antiallergische, ontstekingsremmende, schimmelwerende, antivirale en immunostimulerende effecten kan vertonen. Het graan heeft antioxidante eigenschappen dankzij de extreem grote hoeveelheid flavonoïden. Kimos bevat geen gluten en is gemakkelijk verteerbaar. Rode rijst heeft een expressievere smaak en aroma dan witte quinoa. Het heeft een licht knapperige schil en past goed bij salades. Het kan worden onderworpen aan een bereiding die het een nootachtige smaak geeft en gebruikt worden in desserts. 6,1 g - 9% Inclusief verzadigde vetzuren 0,7 g - 3% koolhydraten 57 - 22% inclusief suikers 0 g - 0% eiwit 14 g - 28% zout 0,01 g < 1% * RWS - referentievoedingswaarde <strong> Toepassing </strong> Koninginbonen moeten voor het koken worden...
<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Biologische cashewnoten van Vibio kenmerken zich door hoge kwaliteit, versheid en uitstekende smaak. Ze komen van ecologische teelt in Vietnam. </ Span> Cashewnoten zijn zaden van een boomvrucht die de Westerse Naner of Westerse Cashew wordt genoemd. Ze zijn verwanten van mango's en pistachenoten en worden in de meeste landen van het tropische gebied geteeld. Het verkrijgen van cashewnoten is complex en tijdrovend. Cashewnoten zijn een echte mineralenbron - magnesium, fosfor, zink, mangaan, koper, ijzer, selenium, kalium, calcium en vitamines - K1, E en B-groep vitamines. Dankzij het hoge gehalte aan B-vitamines en magnesium hebben cashewnoten een positieve invloed op onder andere het zenuwstelsel. Het hoge kaliumgehalte betekent dat cashewnoten een positieve invloed hebben op het behoud van een goede water- en elektrolytenbalans en het voorkomen van overmatige ophoping van water in het lichaam (waardoor ze zwelling van de voeten, handen en het gezicht, watercellulitis, enz. verminderen).
Groene koffie zijn onaangename cacaobonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt gewonnen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roosteren wordt blootgesteld. In de samenstelling vinden we naast de stimulerende werking van cafeïne ook chlorogeenzuur, wat te danken is aan de versnellende eigenschappen van vetverbranding. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur en vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588KJ/381 kcal - 19% ADH* Vet 13G - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0,8 g - 4% Koolhydraten 40G - 15% waarvan suikers 0g - 0% Eiwit 11g - 22% Vezels 30g - 0g - 0% *ADH - Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid <strong> Gebruik </strong> Groene koffie, denk aan het juiste water bij het juiste water.
Maca is een wortelgroente waarvan de eigenschappen en werking door de bewoners van Peru al duizenden jaren worden gebruikt. De traditionele Peruaanse geneeskunde raadt het gebruik van MAC-wortels voornamelijk aan voor versterking. Mac Shades is een rijke bron van eiwitten. Het bevat bijna alle noodzakelijke aminozuren, inclusief arginine. De MAC-wortel bestaat voor ongeveer 70% uit koolhydraten en 20% uit voedingsvezels. De poederwortel bevat ongeveer 4% vet, waarvan tot 70% onverzadigde vetzuren zijn. Daarnaast bevat de MAC-wortel een reeks vitamines zoals A, B1, B2, B6, C en E, en mineralen - calcium, ijzer, koper, zink, mangaan, kalium en natrium. De bewoners van Peru zetten gedroogde wortel in met melk of water om een aromatische pulp te verkrijgen. Bovendien produceren ze meel van de gedroogde wortel, dat ze vervolgens gebruiken voor het bereiden van dagelijkse gerechten en voor het bakken.
Maca is een wortelplant waarvan de eigenschappen en werking al duizenden jaren door de inwoners van Peru worden gebruikt. De traditionele Peruaanse geneeskunde raadt het gebruik van MAC-wortels voornamelijk aan voor versterking. Mac Shades is een rijke bron van eiwitten. Het bevat bijna alle noodzakelijke aminozuren, inclusief arginine. De MAC-wortel bestaat voor ongeveer 70% uit koolhydraten en 20% uit voedingsvezels. De poederwortel bevat ongeveer 4% vet, waarvan tot 70% onverzadigde vetzuren zijn. Bovendien bevat de Mac-wortel een reeks vitamines zoals A, B1, B2, B6, C en E, en mineralen - Calcium, ijzer, koper, zink, mangaan, kalium en natrium. De inwoners van Peru bereiden de gedroogde wortel met melk of water om de aromatische pulp te verkrijgen. Daarnaast produceren ze meel van de gedroogde wortel, dat ze vervolgens gebruiken om dagelijkse gerechten en gebak te bereiden. & Nbsp; <strong> samenstelling: </strong> biologische maca poeder (lepidium meyenii walp.
Groene koffie zijn ongemakkelijke cacaobonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt verkregen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roken wordt onderworpen. In de samenstelling, naast stimulerende cafeïne, vinden we ook chlorogeenzuur, dat wordt toegeschreven aan de versnellende eigenschappen van vetverbranding. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur en vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588KJ/381kcal - 19%ADH* Vet 13g - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0.8g - 4% koolhydraten 40g - 15% waarvan suikers 0g - 0% eiwit 11g - 22% vezels 30g zout 0g - 0% *ADH - referentiewaarde voor voedsel <strong> gebruik </strong> bij het zetten van groene koffie, let op de juiste watertemperatuur (optimale temperatuur is ongeveer 90 graden), want overstroming
Gierst is gemaakt van gierst. Het helpt de verzuring van het lichaam tegen te gaan, versterkt de immuniteit en is voedzaam en gemakkelijk verteerbaar. Van nature is het glutenvrij. Een groot voordeel is het hoge gehalte aan B-vitamines, hematopoëtisch ijzer en koper. Het is een uitstekende bron van voedingsvezels en kalium, magnesium, calcium en natrium. Het biedt het lichaam gemakkelijk verteerbare eiwitten en complexe koolhydraten, die de basis vormen van een gezond dieet. Gierst heeft een antivirale en versterkende werking, helpt het zuur-base-evenwicht van het lichaam te herstellen. De B-groep en de vitamines van ijzer hebben hematopoëse. Gierst helpt ontstekingen in het lichaam te verminderen, werkt verwarmend, verbetert de stofwisseling, verhoogt de concentratie en het geheugen. Het hoge gehalte aan calcium- en siliciumverbindingen versterkt tanden en botten. - 4% bevat verzadigde vetzuren 0,4g - 2% van koolhydraten 72,1g - 28% inclusief suikers 0,8g - 1% van eiwit 10.
Witte moerbei wint de laatste tijd aan populariteit, vooral onder mensen die een verhoogd glucosegehalte in het bloed willen voorkomen of willen afvallen. Voor medicinale doeleinden worden de vruchten, bladeren en wortel van de witte moerbei gebruikt; elk deel van de plant heeft iets andere geneeskrachtige eigenschappen. De vruchten van de witte moerbei lijken qua vorm op frambozen of bramen. Ze hebben een aangename, zoete smaak met een zure ondertoon. De vruchten hebben antioxidatieve, detoxificerende, antibacteriële en antivirale eigenschappen. Ze reguleren de werking van de darmen. Ze bevatten pectines, tannines en flavonoïden. Wordt ondersteunend gebruikt bij maagzweren.
<strong>Ingrediënten:</strong> gedroogde moerbei
<strong>Voedingswaarden per 100g</strong>
Energiewaarde 1442kJ/340kcal - 17% ADH*
Vetten 1,5g - 2%
waarvan verzadigde vetzuren 0g - 0%
Koolhydraten 75g - 29%
waarvan suikers 38g - 42%
Eiwit 4,2g - 8%
Vezels 5g
Zout 0,18g - 3%
*ADH - Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
<strong>Gebruik</strong>
Uitstekende snack thuis, op reis, op school of op het werk.
Quineron, ook bekend als quinoa of Peruaanse rijst, is de zogenaamde Pseudosbogs, dat wil zeggen een plant die zetmeelhoudende zaden produceert, maar dat eigenlijk niet is. Het komt uit Zuid-Amerika, waar het al eeuwenlang gewaardeerd wordt om zijn voedingswaarde. Het wordt de "heilige van de Inca's" genoemd. Het bevat ook saponinen, waardoor het antiallergische, ontstekingsremmende, schimmelwerende, antivirale en immunostimulerende effecten kan vertonen. Het graan heeft antioxidante eigenschappen dankzij de extreem grote hoeveelheid flavonoïden. Quinoa bevat geen gluten en is gemakkelijk verteerbaar. % Inclusief verzadigde vetzuren 0,7 g - 3% koolhydraten 57 - 22% inclusief suikers 0 g - 0% eiwit 14 g - 28% zout 0,01 g < 1% * RWS - referentievoedingswaarde <strong> gebruik </strong> Quinoa-granen moeten voor het koken in water worden afgespoeld. Kook gedurende ongeveer 15 minuten op laag vuur. We weten dat quinoa klaar is als de kenmerkende "staarten" verschijnen die uit de quinoa-granen komen tijdens het koken.
Gedroogde pruimen vallen onder gedroogd fruit en noten. Ze kunnen worden gegeten als snack of als ingrediënt in tal van gerechten. Gedroogde pruimen zijn een waardevolle bron van voedingsstoffen, vooral vezels en polyfenolen. Ze zijn rijk aan vitamines, mineralen en fytocomponenten. Vitamine A, E, K, C, B-groep, pantotheenzuur, kalium, fosfor, ijzer, calcium, magnesium, zink, al deze stoffen zijn aanwezig in gedroogde pruimen. Bovendien bevatten de vruchten polyfenolische verbindingen die sterke antioxidanten zijn. Gedroogde pruimen worden beschouwd als een van de beste natuurlijke remedies tegen constipatie. Dankzij de vezels verbeteren ze de darmperistaltiek. Het sorbitol in de vruchten creëert de omgeving voor de ontwikkeling van de noodzakelijke bacteriële flora. Een te grote hoeveelheid pruimen in één keer kan leiden tot winderigheid en diarree.
Maca is een wortelgroente waarvan de eigenschappen en werking al duizenden jaren door de inwoners van Peru worden benut. De traditionele Peruaanse geneeskunde raadt het gebruik van maca-wortels vooral aan voor versterking. De maca-wortel is een rijke bron van eiwitten. Het bevat bijna alle essentiële aminozuren, waaronder arginine. De maca-wortel bestaat voor ongeveer 70% uit koolhydraten en 20% uit voedingsvezels. Het gemalen wortel bevat ongeveer 4% vet, waarvan maar liefst 70% onverzadigde vetzuren is. Bovendien bevat de maca-wortel een reeks vitamines, zoals A, B1, B2, B6, C en E, evenals mineralen - calcium, ijzer, koper, zink, mangaan, kalium en natrium. De inwoners van Peru zetten de gedroogde wortel op met melk of water om een aromatische pasta te verkrijgen. Daarnaast maken ze van de gedroogde wortel meel, dat ze vervolgens gebruiken voor het bereiden van dagelijkse gerechten en bakwaren.
<strong>Ingrediënten:</strong> biologische gemalen maca (Lepidium meyenii Walp.
Guarana bevat hoge niveaus van cafeïne. Het stimuleert tot 5 keer sterker dan koffie, en tegelijkertijd belast het het hart niet, vanwege de langzame vertering.
Netto gewicht: 28 gr.
Bruto gewicht: 420 gr.
Houdbaarheid: 12 maanden
Opslagomstandigheden: Bewaren bij een temperatuur van 18 ± 3 °C en een relatieve luchtvochtigheid van niet meer dan 75%. Na opening, opslaan.
Voedingswaarde per 100 gr.: Eiwitten - 13 g, vetten - 3,5 g, koolhydraten - 59 g (waaronder vezels - 16 g)
Energiewaarde per 100 g product (kcal / kJ): 290 kcal (1210 kJ)
Ingrediënten: Guarana poeder.
Biologisch: Nee
Rauw: Ja
Glutenvrij: Ja